SportDans (volwassenen)

Voor iedereen die gewoon lekker wil dansen

De organizator

Wouter Jolink

Acrobaat en dans starter

Wouter Jolink. 🕺 Met een achtergrond in acrobatiek en circus brengt Wouter niet alleen energie op de dansvloer, maar ook een passie voor vrije expressie en beweging. 🤹‍♂️ Als bevlogen organisator leidt Wouter elke sessie met een glimlach en creëert hij een omgeving waar plezier en sportieve dans samenkomen. Wouter herken je direct doordat veel doordrenkt is met zijn unieke enthousiasme.

Event informatie

Sportdans is dé vrije vorm van dans, waar alle dansstijlen welkom zijn. Wat Sportdans echt uniek maakt, is het vermogen om één te worden met de muziek, alles los te laten en gewoon lekker te dansen. Onze DJ’s begeleiden elke sessie met de perfecte beats om je in beweging te krijgen.

Voor Wie?

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde danser, Sport Dans is er voor iedereen! We verwelkomen jongvolwassenen en volwassenen, of je nu amper danst of al wat danspassen in je repertoire hebt.

Sociaal, Emotioneel, Fysiek

Sport Dans is niet alleen een dansvloer; het is een sociale en emotionele uitlaatklep waar we ons fysiek kunnen uitleven.

Welkom in een Oordeelvrije Zone

Bij Sport Dans koesteren we diversiteit en respecteren we elkaars grenzen. Iedereen is welkom, ongeacht je dansniveau, achtergrond of identiteit. Discriminatie en ander vooroordelen zijn hier niet welkom. Bij Sport Dans mag je jezelf zijn en genieten van de dans zonder oordeel.

benedenzaal

Wil je mee doen. Ga naar de site van Sportdans :