Partner acrobatiek beginners en begonners

Op elkaar bouwen en samen schitteren

Docent van deze les

Noël

Acrobatiek specialist en Auteur

Noël Spauwen. Meer dan 35 jaar ervaring als acrobatiekdocent. Onder andere opgeleid in de ‘school’ van de fameuze Como Brothers... klik hier om meer te lezen

Les informatie

De les begint met basale vormen en bewegingen en wordt gaandeweg wat moeilijker, maar voor zowel beginner als begonner is er van begin tot einde van de les uitdaging en plezier. Je kunt je individueel aanmelden. Je kan er ook voor kiezen om alleen de eerste of de tweede helft van de les mee te doen, naar gelang de uitdaging die je kiest.

Je leert de bewegingen en vormen van de parterre-acrobatiek. (stapelen en gooien met elkaar). Twee of meer mensen komen samen tot speelse vormen en bewegingen waarbij er altijd tenminste één persoon op de grond staat of ligt. In de zeventiger jaren is deze acrobatiek uit het circus naar de culturele centra gebracht en in het begin van deze eeuw werd het één van de grondslagen van de acroyoga.

Je hoeft niet speciaal lenig of sterk te zijn om er mee vooruit te komen en er plezier in te hebben. Naast concentratie is het ook veel lachen. Acrobatiek is op elk niveau een mooie en bevredigende vorm van samen bewegen.

In deze cursus is naast het plezier de nadruk op het stap voor stap verwerven van de bewegingstechniek die optimaal is voor deze specifieke samenwerkingsvorm en die nodig is als je ingewikkelder vormen wil maken of als je er in wil doorgroeien.

Als je een keer wil proberen dan is dat gratis. Besluit je mee te doen dan doe je mee tot de kerst en krijg je in de loop van het najaar een rekening.

Kleding: iets makkelijks; legging/sportbroek en Tshirt.
Blote voeten of lichte schoentjes(bijv euritmieschoentjes)

www.acrofalva.wordpress.com | www.acronoel.wordpress.com | www.contactteambuilding.com

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar: