Over ons

De Vasim Circus Space is al achttien jaar een ontmoetingsplek voor professionele en recreatieve circusartiesten en beoefenaars van aanverwante kunst en beweegvormen. Er worden wekelijkse oefenavonden en (meerdaagse) workshops georganiseerd en voorstellingen gegeven.

De Vasim Circus Space ondersteunt, versterkt en vergroot de community voor circus en andere aanverwante kunst- en sportvormen in Nijmegen. Wij zijn een ontmoetingsplaats en podium voor culturele, sportieve en sociale initiatieven; een kleurrijke broedplaats waar jong en oud, professioneel en amateur een plek vinden om te stralen.

Circus werkt. Circus is creatief, sportief en sociaal.  Circus is leuk om te doen of om naar te kijken. Circus brengt verschillende groepen mensen bij elkaar, die elkaar normaal niet zouden ontmoeten. Met onze circusruimte bieden we een inspirerende omgeving voor talentontwikkeling waar kansengelijkheid en diversiteit centraal staan. Deze ruimte wordt gebruikt door professionele circusartiesten, enthousiaste amateurs en partners die laagdrempelige activiteiten organiseren.

Wij werken o.a. samen met Fabriek Fysiek, Circus Factory, Simone Ula, Movement Nijmegen, Circus Waaghals, Stichting Hoogwerk, Nederlandse Acrobatiek Federatie, Circuspunt, Noel Spauwen, Paul van Huizen, Caravan Circus Network, HAN Allesbinder en Vasim Events.

Wil je meer te weten komen over de missie, visie en doelstellingen van de Vasim Circus Space? Dan vind je hier ons beleidsplan!

Vacatures / Vacancies

We hebben momenteel een vacature voor Coördinator Marketing & Communicatie. Lees hier meer.

We have a vacancy Coordinator Marketing & Communication. Read more here.


Media


Bestuur

Paulina Bizzotto Molina

Bestuur

Lotte Rosier

Bestuur

Brent Roozendaal

Raad van toezicht

Siebert Vlaar

Bestuur

Sonja Nihot

Raad van Toezicht