Circuslessen en workshops

Vanaf september 2022 starten bij ons diverse nieuwe circuslessen. Van kleine dare devils tot grote show tijgers, iedereen kan hier terecht. Er is een breed aanbod: kindercircus, ouder-kind acrobatiek en luchtacrobatiek door Fabriek Fysiek en Circus Waaghals, hula hoop lessen door Simona Ula en movement lessen door Movement Nijmegen. Dit najaar worden er ook verschillende jams en workshops georganiseerd: hula hoop en poi.

In de Vasim Circus Space stap je in de levendige circus community. Alles kan in deze ruimte: movement, luchtacrobatiek, circus, flow, jongleren, hula hoop, slackline, tricking en acrobatiek. Iedere dinsdagavond en donderdagavond zijn er open trainingen voor verschillende circusdisciplines, waar je mét of zonder ervaring kan binnenlopen.

Het lesrooster, de workshopdata en informatie over de open trainingen zijn te vinden op de agenda-pagina.

Over de Vasim Circus Space
De Vasim Circus Space is dé ruimte voor circus in Nijmegen, met wekelijkse lessen, workshops en open trainingsavonden. Een uniek locatie met een levendige community van alle leeftijden, van amateur tot professional. Op dit moment wordt de Vasim verbouwd en bevindt de Circus Space zich in een vervangende ruimte. In april 2023 wordt de nieuwe Circus Space geopend, een gloednieuwe ruimte die dé locatie voor circus in Oost-Nederland wordt.