Over ons

Circus is fantastisch. Circus brengt sport en creatieve expressie bij elkaar. Circus is leuk om te doen en leuk om naar te kijken. Circus brengt verschillende groepen mensen bij elkaar, die elkaar normaal niet zouden ontmoeten. Met onze circusruimte bieden we een inspirerende omgeving voor talentontwikkeling, waar kansengelijkheid en diversiteit centraal staan. Deze ruimte wordt gebruikt door professionele circusartiesten, enthousiaste amateurs en partners die laagdrempelige activiteiten organiseren.

Wij werken o.a. samen met Fabriek Fysiek, Circus Factory, Simone Ula, Movement Nijmegen, Circus Waaghals, Stichting Hoogwerk, Nederlandse Acrobatiek Federatie, Circuspunt, Nikki Rasing, Dragon Warriors, Caravan Circus Network, HAN Allesbinder.

Wil je meer te weten komen over de missie, visie en doelstellingen van de Vasim Circus Space? Dan vind je hier ons beleidsplan!

kakapo die eet met poot
Elke dinsdag
Open circus training

Elke dinsdag is er vanaf 19.30 een open circustraining in de Vasim Circus Space. De nadruk ligt dinsdag doorgaans op (partner) acrobatiek, maar ook andere disciplines zijn welkom.

Vasim Circus Space
Elke dinsdag
19:30
kakaposter 1
Elke donderdag
Open circus training

Elke donderdag is er vanaf 19.30 een open circustraining in de Vasim Circus Space. Donderdag zijn er vaak jongleurs, flow arts en aerial enthousiasten aanwezig, maar ook andere disciplines zijn welkom.

Vasim Circus Space
Elke donderdag
19:30