Stunt- en dansshow door Geoffrey Thompson! (12 tot 25 jaar)

Nieuwe data! Nu meer tijd om ja aan te melden: Start met de workshops op 21 en 28 maart!


Doe mee aan de stunt- & dansshow geregisseerd door Geoffrey Thompson in de Vasim Circus Space. Deze stuntman en regisseur gaat samen met een groep jongeren een show maken vol stunts, tricking, hiphop.
Samen met choreograaf Wennah Wilkers, zoekt hij naar jongeren die graag willen leren over stunts, dans, freerunning en acteren en mee willen doen aan deze show. In 2 workshops en 4 repetities wordt een indrukwekkende voorstelling gemaakt. Meld je nu aan! 
 

Regisseur: Geoffrey Thompson

Geoffrey Thompson is een acteur, stuntman & regisseur. Hij heeft in actie speelfilms, series maar ook theater en liveshows gespeeld waar onder Marvel Universe Live. Begonnen als een vooral urban sports, freerunning & tricking expert kwam hij op zijn 20ste in zijn eerste internationale Franstalige speelfilm “The World Belongs To Us”. Vanuit daar is hij meer als stuntman en acteur gaan werken en is hij uitgegroeid naar niet alleen een performer maar ook een schrijver & regisseur voor film & theater.

 

Choreograag: Wennah Wilkers

Wennah Wilkers (1992, geboren te Tarlac) is een Nederlands-Filippijnse danseres en choreograaf die de grenzen opbreekt tussen hedendaagse en urban dans. Ze is onderdeel van de housedance crew XGEN, waarmee ze op internationaal niveau actief is. Sinds zij is afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten verspreidt ze haar authentieke danstaal in de theaters en in cyphers.

Dans is voor Wennah een manier om zich te verbinden met een gevoel van vrijheid en extase. Haar passie voor dans komt voort uit de innerlijke drive om die vrijheid te beleven. Ze herkent de urgentie van de housecultuur, waarin de bevrijding van het individu, het vieren van het leven door dans, het je laat leiden door muziek en je losmaken van beknellingen een belangrijke rol speelt.

 

Praktisch:

Voor: jongeren van 12 tot 25 jaar

Wat: Samen een vette stunt- en dansshow maken!

2 workshops & 4 repetities & 1 try out & 1 voorstelling

 

Data:

Donderdag 21 maart van 15:30 – 18:30: 1e Workshop door Geoffrey Thompson

Donderdag 28 maart van 15:30 – 18:30: 2e Workshop door Wennah Wilkers

Donderdag 4 april van 15:30 – 18:30: 1e Repetitie

Donderdag 11 april van 15:30 – 18:30: 2e Repetitie

Donderdag 18 april van 15:30 – 18:30: 3e Repetitie

Donderdag 25 april van 15:30 – 18:30: 4e Repetitie

Donderdag 25 april van 19:30 – 20:30: Try out

Zaterdag 4 mei: eind voorstelling in de Vasim
Zondag 19 mei: voorstelling tijdens Urban Day by Podium aan de Waal

Locatie: Vasim Circus Space in Nijmegen

Aanmelden kan door dit formulier in te vullen.

Workshops 21 & 28 maart ook los te volgen!

De twee workshops op 21 en 28 maart zijn open voor iedereen die wil leren over stunts, freerunning, hiphop & acteren. De workshops zijn ook de voorbereiding op de rest van de repetities en de voorstelling. Iedereen die aan de workshops meedoet mag meedoen aan de voorstelling. Aan het einde van de workshops is er een korte auditie voor de hoofdrollen. Daarin wordt gekeken naar wat je hebt opgepikt in de workshops, maar zeker ook naar wat je zelf al kan, wees dus niet bang om jezelf te laten zien!
Aanmelden kan door dit formulier in te vullen.

Eigen bijdrage:

Twee workshops (21 & 28 maart): 30 euro pp

Een van de twee workshops (21 of 28 maart): 20 euro pp
Vier repetities, try out en voorstelling: 60 euro pp

We snappen dat in deze tijden het niet voor iedereen mogelijk is dit bedrag te betalen. Laat dit je niet ervan weerhouden mee te doen! Neem contact met ons op, dan gaan we kijken wat er mogelijk is.

Meer informatie of vragen via louise@vasimcircusspace.nl

Aanmelden kan door dit formulier in te vullen.

 

Dit project wordt mogelijk gemaakt met preventiebudget van ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging’ (www.ggibnijmegen.nl)