Beginnerscursus partner acrobatiek

Wil jij de basis leren van partner acrobatiek? Heb je wel eens wat trucjes geprobeerd maar wil je nu écht de hoogte in? Een ijzersterke basis leggen voor je techniek? Doe dan mee met de beginnerscursus. De cursus is een reeks van 8 lessen en start op dinsdag 5 september, 19.00u-20.30u. Kosten zijn € 72,- voor de hele cursus. Als je makkelijk in de cursus meedraait omdat je al een beetje ervaring hebt, kun je ook de begonnerscrsus er meteen achteraan doen voor een gereduceerd tarief (drie uur les voor € 12,50 incl BTW).   Na de les kun je natuurlijk verder oefenen tijdens de Open Training Acrobatiek diezelfde avond. 

De cursus wordt gegeven door Noël Spauwen, al 35 jaar acrobatiekdocent, opgeleid bij de fameuze Como Brothers. Hij trad jarenlang op met o.a. trio Drie-Hoog-Achter en later de Tuymelaeren van Mahou, en hij gebruikt acrobatiek in zijn werk als communicatietrainer en teambuilding.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Noël.

Over de cursus
In deze lessen leer je de basale bewegingen en vormen van de parterre-acrobatiek (stapelen en gooien met elkaar). Twee of meer mensen komen samen tot speelse vormen en bewegingen waarbij er altijd tenminste één persoon op de grond staat of ligt. In de zeventiger jaren is deze acrobatiek uit het circus naar de culturele centra gebracht en in het begin van deze eeuw werd het één van de grondslagen van de acroyoga. Je hoeft niet speciaal lenig of sterk te zijn om er mee vooruit te komen en er plezier in te hebben. Naast concentratie is het ook veel lachen. Acrobatiek is op elk niveau een mooie en bevredigende vorm van samen bewegen.

In deze beginnerscursus is naast het plezier de nadruk op het stap voor stap verwerven van de bewegingstechniek die nodig is als je ingewikkelder vormen wil maken of als je er in wil doorgroeien. Het kan dus ook waardevol zijn om mee te doen als je geen absolute beginner bent maar de precieze techniek onder de knie wil krijgen.

www.acrofalva.wordpress.com | www.acronoel.wordpress.com | www.contactteambuilding.com