Vette stunt- en dansshow door Geoffrey Thompson!

Vette stunt- en dansshow door Geoffrey Thompson! (12 tot 20 jaar)

Pak je kans en doe auditie voor de stunt- & dansshow geregisseerd door Geoffrey Thompson in de Vasim Circus Space. Deze geweldige stuntman en regisseur gaat samen met een groep jongeren een show maken vol stunts, tricking, hiphop. Samen met choreograaf Rolf Kuijper, zoeken we naar talent dat een eerste stap naar professioneel performer wil maken. In 2 workshops en 4 repetities wordt een indrukwekkende voorstelling gemaakt. 

 

Regisseur: Geoffrey Thomspon

Geoffrey Thompson is een acteur, stuntman & regisseur. Hij heeft in actie speelfilms, series maar ook theater en liveshows gespeeld waar onder Marvel Universe Live. Begonnen als een vooral urban sports, freerunning & tricking expert kwam hij op zijn 20ste in zijn eerste internationale Franstalige speelfilm “The World Belongs To Us”. Vanuit daar is hij meer als stuntman en acteur gaan werken en is hij uitgegroeid naar niet alleen een performer maar ook een schrijver & regisseur voor film & theater.

 

Praktisch:

Voor: jongeren van 12 tot 20 jaar

Wat: 2 workshops & 4 repetities & 1 try out (donderdag van 15:30 – 18:30)

Start op 22 februari: 6 donderdagen van 15:30 – 18:30

Try-out na de laatste repetitie op 4 april. 

Voorstelling op zaterdag 6 april tijdens het Open Stage van de Vasim

Locatie: Vasim Circus Space in Nijmegen Aanmelden kan door dit formulier in te vullen.

 

De twee workshops op 22 en 29 april zijn open voor iedereen die wil leren over stunts, free running, hip hop & acteren. De workshops zijn ook de voorbereiding op de rest van de repetities en de voorstelling. Aan het einde van de workshops is er een korte auditie om mee te doen aan de voorstelling. Daarin wordt gekeken naar wat je hebt opgepikt in de workshops, maar zeker ook naar wat je zelf al kan, wees dus niet bang om jezelf te laten zien!

 

Eigen bijdrage:

Twee workshops (22 & 29 februari): 30 euro pp

Een van de twee workshops (22 of 29 februari): 20 euro pp
Vier repetities, try out en voorstelling: 60 euro pp

We snappen dat in deze tijden het niet voor iedereen mogelijk is dit bedrag te betalen. Laat dit je niet ervan weerhouden mee te doen! Neem contact met ons op, dan gaan we kijken wat er mogelijk is.

 

Meer informatie of vragen via louise@vasimcircusspace.nl

Aanmelden kan door dit formulier in te vullen.


Dit project wordt mogelijk gemaakt met preventiebudget van ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging’ (www.ggibnijmegen.nl)

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *